Øl Julekalender

Hvad er en øl julekalender

Ligesom navnet indikerer, er det en julekalender, men i stedet for at den indeholder chokolade eller lakrids, er det fyldt med velsmagende special øl. Julekalenderen er tiltænkt en mere voksen målgruppe end de chokoladekalendere, som vi alle kender og elsker. Disse spændende julekalendere produceres af nogen at de mest kendte bryggerier i landet, som Thisted bryggeri og Hancock. De kan findes omkring juletid i butikskæder som Føtex, Kvickly og Meny eller på bryggeriernes egen hjemmeside. 

Thisted julekalender

En af de mest kendte øl julekalendere derude er Thisted bryggeris julekalender. Du har måske allerede stødt på den på en indkøbstur omkring juletid, og har måske endda overvejet at købe den.

Ikke desto mindre skal du ikke snydes for lidt information omkring den. Thisted øl julekalenderen indeholder 24 specialøl, der passer til enhver smag, både mørke og lyse øl der garanterer, at du vil få en juletradition.

 

Kalenderen kommer i et unik klassisk design, som inviterer dig til en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Hver jul kommer der en nye øl i kalenderen klar til at give dig den bedste smagsoplevelse, der får juleaften til at virke trist, fordi du lige har drukket øl nr. 24 og der ikke er flere.  For at det ikke skal være løgn, kan man allerede købe den midt i oktober hvis du bare ikke kan vente..

Skagen Bryghus øl julekalender

Brygget med omhu og bør skænkes med kærlighed.

Dette er dens næste øl julekalenders slogan. Skagen Bryghus julekalender er også en af de bedre på markedet.  Kalenderen består af 24 nøje udvalgte halv liters flasker fra bryghusets eget sortiment, som er garanteret at give dig en glædelig jul.

Nogle af de udvalgte øl er bl.a. en forfriskende IPA kaldet Gl. Skagen og den velsmagende Drachmann. Derudover byder julegodterne også på en velsmagende hvede øl også kendt som Nordlys.

Nordlys er en stråfarvet øl med flot, tykt skumlag. Øllen er uklar grundet det høje proteinindhold i hveden. Det giver også den helt rigtige bløde og kornagtige smag, som giver en cremet og fyldig øl, man ikke kan sige nej til en december aften foran fjernsynet.

GL Skagens IPA er brygget på 3 forskellige typer humle, som giver øllen smag af citrus, og mange og andre interessante frugter og blomster. Det giver også øllen en smuk kobberfarve og bitterhed, der passer som fod i hose til alkoholstyrken.

Kort fortalt er dette en øl julekalender, som kan varmt anbefales til dig som interesseret i at få en unik smagsoplevelse.